LAMINAR
ORGANİK KAYNAKLI ÜRÜNLER
SIVI DENİZ YOSUNU
KULLANILDIĞI BİTKİ VE ORGANİZMALAR
Bitki Adı | Doz (Yapraktan) | Uygulama Dönemi |
---|---|---|
Meyve Ağaçları (Elma, Armut, Şeftali, Kiraz, Erik Narenciye vb.) | 50-100 ml/ 100 lt su | 1.uyg. Çiçek öncesi 2. uyg.Taç yapraklar dökülünce 3. uyg. Meyve gelişim dönemi |
Sebzeler (Domates, Biber, Patlıcan, Hıyar, Marul, Karnabahar, Brokoli vb.) | 100 ml/da | Vejetatif gelişim başlangıcından itibaren 10-15 gün ara ile 3-4 uygulama |
Bağ | 75-100 ml/100 lt su | Çiçeklenme öncesinde, İri koruk döneminde, Tatlı su yürüme döneminde ve Hasat öncesi olmak üzere 4-5 uygulama |
Buğday, Arpa, Çeltik | 50-100 ml/da | Kardeşlenme başlangıcından itibaren 10-15 gün ara ile 2-4 uygulama |
Patates, Pancar | 50-100 ml/da | Yumru oluşumundan (çiçek başlangıcı) sonra 2-3 uygulama |
Pamuk | 50-100 ml/da | Taraklanma başlangıcından itibaren 1-2 uygulama |
Çilek | 50-100 ml/da | Çiçeklenme başlangıcından itibaren 1-2 uygulama |
Zeytin | 75-100 ml/100 lt su | Çiçeklenme başlangıcı, Meyve bağlama döneminde olmak üzere hasada kadar 10-15 gün ara ile 3-4 uygulama |
Damlama sulama ile kullanım dozu | 200-250 ml/da | Sezon boyunca 15 gün ara ile uygulanabilir |