LAMINAR

LAMINAR

ORGANİK KAYNAKLI ÜRÜNLER
SIVI DENİZ YOSUNU

KULLANILDIĞI BİTKİ VE ORGANİZMALAR

Bitki AdıDoz
(Yapraktan)
Uygulama Dönemi
Meyve Ağaçları
(Elma, Armut, Şeftali, Kiraz, Erik Narenciye vb.)
50-100 ml/
100 lt su
1.uyg. Çiçek öncesi
2. uyg.Taç yapraklar dökülünce
3. uyg. Meyve gelişim dönemi
Sebzeler
(Domates, Biber, Patlıcan, Hıyar, Marul, Karnabahar, Brokoli vb.)
100 ml/daVejetatif gelişim başlangıcından itibaren 10-15 gün ara ile 3-4 uygulama
Bağ75-100 ml/100 lt suÇiçeklenme öncesinde, İri koruk döneminde, Tatlı su yürüme döneminde ve Hasat öncesi olmak üzere 4-5 uygulama
Buğday, Arpa, Çeltik50-100 ml/daKardeşlenme başlangıcından itibaren 10-15 gün ara ile 2-4 uygulama
Patates, Pancar 50-100 ml/daYumru oluşumundan (çiçek başlangıcı) sonra 2-3 uygulama
Pamuk50-100 ml/daTaraklanma başlangıcından itibaren 1-2 uygulama
Çilek50-100 ml/daÇiçeklenme başlangıcından itibaren 1-2 uygulama
Zeytin75-100 ml/100 lt suÇiçeklenme başlangıcı, Meyve bağlama döneminde olmak üzere hasada kadar 10-15 gün
ara ile 3-4 uygulama
Damlama sulama ile kullanım dozu200-250 ml/daSezon boyunca 15 gün ara ile uygulanabilir